La nova visita guiada a Begur és…
La nova visita guiada a Begur és…

Dins el marc del IV FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BEGUR i per encàrrec dels seus organitzadors ACIT (Associació de Comerç i Turisme de Begur) vaig crear nova ruta expressament pel festival anomenada:

Begur, escenari de pel.lícula i refugi d’artistes
Begur era un paradís, encara, a mitjans de segle XX, com molta part de la Costa Brava. Gràcies a la pel.lícula “Pandora y el holandés errante” amb Ava Gardner com a actriu principal, es va donar a conèixer la Costa Brava per tot el món. Als anys 60 s’omple d’estrangers la nostra costa desenvolupant-se una indústria turística fins aleshores mai vista. És el boom turístic.

Begur, serà un d’aquells pobles que rebrà una gran empenta gràcies a la construcció del Hotel Cap sa Sal. Un hotel de luxe que competia amb els grans destins turístics com la Riviera francesa. En mica en mica, el poble, un petit paradís aleshores, esdevindrà residència i refugi de grans personatges. Models, actors, cantants, músics, escriptors, poetes i intel·lectuals… Tots ells van omplir de glamur els seus carrers i locals de moda al llarg dels anys 60 i 70.

El procés de creació de la ruta ha estat molt engrescador. Vídeos, fotografies, anècdotes i històries que omplen de contingut divertidíssim les quasi bé dues hores de durada.

Visita guiada Begur: Begur, escenari de pel.licula i refugi d’artistes
Sandra Bisbe mostrant una escena de la pel.lícula “De repente, el último verano”

Visita guiada Begur: Begur, escenari de pel.lícula i refugi d’artistes
Serrat va viure a Begur

L’estrena es va dur a terme al llarg dels 4 dies del festival, oferint-se en català, castellà i anglès i va tenir molt bona acollida.

Aquest ruta s’oferirà per a grups i particulars a partir del mes de novembre.

Us agradarà!

Estigues al dia de les novetats. Inscriu-te a la meva newsletter