FORMACIONS DE GRUPS GUIATS EN TEMPS DEL COVID-19 en clau d’humor
FORMACIONS DE GRUPS GUIATS EN TEMPS DEL COVID-19 en clau d’humor

Com que els guies, com molts altres amb altres professions, ens estem morint d’avorriment ?, la nostra part creativa – abans bolcada en les nostres visites – ha de sortir per algun forat i vet-ho aquí que aquest matí he patit un petit escape ??.

Els guies no sabem quin ball ballem, perquè cada dos per tres la Generalitat i el Gobierno de España ens ho estan canviant tot. Pel que sembla, si no ho tenim entès malament, que podria ser molt probable amb tan enrenou, les fonts oficials ens diuen que podem portar grups de màxim 20 persones. Ha, ha, ha, ha que monus ?. Quins grups? si no hi ha grups!!!??? En fi, segueixo?. Que aquests grups s’han de dividir en mini-grups de 6 persones cadascun i que alhora aquests mini-grups han d’estar separats per 2 metres de distància.  És com un trencaclosques ???.

? Mascareta en tot moment, per suposat.

I com que aquest matí, com molts matins des del Covid-19, tinc mooooolt de temps per pensar, i pensar, i pensar i ?, m’he entretingut a crear possibles formacions.

Aquí van les meves propostes:

FORMACIÓ MARGARITA

–           ? FORMACIÓ MARGARITA. Molt bonica i visual per a qui vulgui tirar-nos una foto amb dron i presentar-se a concurs, però complicada pel guia, que girarà com una baldufa i se us pot marejar. Tingueu apunt Aigua del Carme. El grup podria venir amb diademes florals i amb roba de colors vistosos per acompanyar.

 

 

 

 

FORMACIÓ FORMIGUETA

–           ? FORMACIÓ FORMIGUETA. En filera, però sobretot amb el metre i mig de distància que si no semblaríeu processionàries i ens multarien a tots plegats. Per gaudir d’una bona visibilitat cada membre de la fila haurà d’inclinar la testa cap al costat contrari que ho fa el del seu davant.

 

 

 

 

 

FORMACIÓ OLÉ!

?? FORMACIÓ OLÉ!. En forma de ventall de topos. Es recomana que la gent vingui amb colors bàsics: vermell, negre o blanc, els quals seran distribuïts harmoniosament. El guia portarà unes castanyoles per anar marcant el compàs de cada una de les parades. Animaria que de tan en tan, s’escapés algun olé, al final de les explicacions del guia. Li fareu pujar l’ego, i si ell és feliç, vosaltres també.

 

 

 

 

FORMACIÓ CASTELL

–           ? FORMACIÓ CASTELL. Pels més agosarats i que siguin molt de la terra, hi ha la possibilitat de formar fent castells humans. A toc de flabiol carregarem i descarregarem els castells. Si el guia no el sap tocar, el taral·lejarà.  I per a que no hi hagi discriminació de cap tipus tothom anirà passant per la pinya. Recomanem portar tots camisa per poder-se-la mossegar. Aquesta formació és molt adequada pel guia que gaudeix d’un silenci absolut per part dels visitants i la seva veu arriba fàcilment fins a l’anxaneta.

 

Aquestes formacions les podeu anar variant segons l’espai on ens trobem, però està clar que necessitem grans places perquè si els mini-grups han d’estar a 2 metres de distància un de l’altre, ja us planyo!

Amb totes aquestes martingales, ja cal que quan acabeu la visita, ho celebreu amb una bona coreografia, us ho haureu ben guanyat, vosaltres i el guia. ???

Apa, salut, humor i no defallim! ??????

 

 

9 Comments

 • Mim
  Posted 31 d'octubre de 2020 13:16 1Likes

  El teu positivisme i sentit de l’humor és el que farà que en un futur acabis fent visites guiades comentant l’època COVID…segur que seran la bomba! A mi també m’agrada la Margarita! ?

  • Sandra Bisbe
   Posted 31 d'octubre de 2020 14:34 0Likes

   El temps dirà, de mentres val més agafar-s’ho amb humor. Gràcies guapa!

 • Elisa
  Posted 31 d'octubre de 2020 13:04 0Likes

  M’he fet un fart de riure. M’ha agradat la formació de les formigues ?

  • Sandra Bisbe
   Posted 31 d'octubre de 2020 14:27 0Likes

   hahaha gràcies, d’això es tractava, de riure un xic, perquè deunidó com ens les hem de veure!

 • Maria Bruguera
  Posted 30 d'octubre de 2020 20:05 2Likes

  Sigui quina sigui la formació que decideixis, sempre val la pena escoltar-te explicar les històries d’un Palafrugell passat, d’un Palafrugell perdut, d’un Palafrugell llunyà i que ja no tornarà.

  “Tot es perd. Per això, perquè tot es perd un dia, la memòria no ha de ser mai dolguda recança, sinó una evocació vital.” Josep Piera i Rubió.

  • Sandra Bisbe
   Posted 31 d'octubre de 2020 14:31 2Likes

   Que maco Maria, moltes gràcies! Sovint penso que estic visquent més en el passat que en el present. No sé si et passa també a tu. Una abraçada i segueix tu també salvant històries del passat. Molts petons!

 • Emma
  Posted 28 d'octubre de 2020 19:39 0Likes

  Vindré Sandra! M’agradaria una margarita ?

Deixa el teu comentari

Estigues al dia de les novetats. Inscriu-te a la meva newsletter