ELS ARROSSARS DE PALS
ELS ARROSSARS DE PALS

Soc una apassionada del nostre territori, del seu paisatge, la seva història i la seva gent. Un d’aquests paisatges captivadors són els arrossars de Pals, sobretot just en aquell moment quan els camps ja estan inundats i l’arròs comença a despuntar, comença a treure el cap tímidament sobre l’aigua, com si d’un serrell es tractés.

La llum, els colors, les formes i textures… tot pren una bellesa extrema. És aquí, en aquest paisatge, situat al llarg de la plana del Baix Ter i a l’entorn del nostre estimat massís del Montgrí, que creix, ja fa més de mig segle, l’Arròs de Pals.

Les aigües del Daró i del Ter des de ben antic inundaven aquestes terres creant estanys, aiguamolls i aiguamoixos: era el lloc ideal per a plantar-hi aquest cereal tan preuat.

El clima, molt més fred que en altres països arrossers, ha participat activament en la creació d’un arròs amb caràcter, ple de nutrients, fruit d’una maduració lenta.

Aquest juny, us proposo visitar els arrossars de Pals ja sigui pel vostre compte o a través d’una visita guiada amb mi. Si veniu amb mi, coneixerem la seva història, el seu procés, les varietats plantades, el sistemes utilitzats, els seus depredadors principals i un munt de curiositats més.

Si voleu acompanyar-me, us proposo la següent trobada:

DIA: diumenge 9 de juny

HORARI: de 10:30h a 13h.

PREU PER PERSONA: 10,00€.

Interessats omplir el formulari ?

Estigues al dia de les novetats. Inscriu-te a la meva newsletter