Ruta enogastronòmica: Vinyes i Arrossars de Pals

FEM UNA PASSEJADA, ENTRE GLOP I QUEIXALADA!

Aquest 2021 neix una nova activitat de la mà de tres empordaneses, tres expertes que han posat totes les seves il·lusions per oferir una completíssima experiència enogastronòmica a tres bandes.

Sandra Bisbe i Lluís, Guia Acreditada del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter; Iolanda Bustos, xef experta en cuina botànica i productes de l’Empordà; i Anna Pérez Cansell, copropietària, sommelier i elaboradora vinícola del Mas Geli.

Sempre seguint la seva línia d’activitats a l’aire lliure, gaudint de la natura, sense presses i amb grups reduïts, creen l’experiència “Passejada enogastronòmica. Arrossars i vinyes de Pals”. El marc, com era de suposar, el seu estimat Empordà. L’espai escollit: les vinyes i els arrossars de Pals entorn al Celler Mas Geli, un espai encantador envoltat de vinyes verdes tocades per unes esplèndides postes de sol.

El projecte no podia ser més engrescador doncs cada una aporta allò que l’apassiona.

La Sandra aporta la seva mirada particular del paisatge. A través de l’observació entendreu com es va formar la plana al·luvial del Baix Empordà, el perquè dels arrossars, el procés del cultiu de l’arròs, la història d’aquest cultiu i la seva gent.

La Iolanda aporta la seva sensibilitat culinària on les flors i la natura hi tenen un paper molt important. En aquesta ocasió, però, serà l’arròs de Pals el principal protagonista. La nostra xef ens obsequiarà amb un tastet variat de plats d’arròs, ens explicarà les diferents varietats que es cultiven a Pals i la cultura gastronòmica de l’arròs a l’Empordà.

I com no podia ser d’altra manera, l’Anna i el seu germà Lluís, faran d’amfitrions al Celler Mas Geli explicant-nos el seu projecte vitivinícola i maridant amb encert cada un dels plats amb vins propis creats mitjançant l’agricultura ecològica.

L’activitat que es durà a terme cada dimarts de l’1 juny al 12 d’octubre a la tarda a Mas Geli. Just quan cau el sol i la llum ataronjada comença a il·luminar els arrossars, serem rebuts per aquestes tres ambaixadores i emprendrem un passeig guiat d’una horeta amb la Sandra i gaudir de l’espectacle visual que ofereixen els camps inundats. El recorregut ens portarà de nou a Mas Geli on en esperan la Iolanda i l’Anna per posar en boca tot allò vist en ruta. Entre glop i queixalada, seguirem amatents les explicacions de xef i sommelier, contemplant asseguts la magnífica posta de sol. L’activitat té una durada aproximada de dues hores i mitja.

És una experiència adaptada a tots els públics, des dels més petits als més canins (aquests últims lligats), adaptant la beguda i el preu a cadascun d’ells.

+ Info

PREU:

Adults: 65,00€ IVA inclòs
Menors 13 a 18 anys: 50€ IVA inclòs
Nens de 5 a 12 anys: 28€ IVA inclòs
Menors de 5 anys: gratuït

DIES:

Cada dimarts del 25 de maig a octubre.

Última ruta de la temporada: dilluns 11 d’octubre.

HORARIS:

De 18:30H A 22:00H. A partir del 14 setembre l’activitat s’avançarà a les 18h.

IDIOMES:

Català, Castellà, Anglès i Francès

OBSERVACIONS:

Anar ben calçats.

Portar un xic d’aigua per hidratar-se si cal.

Passeig guiat de 5km aproximadament, tast de 3 vins de les Vinyes del mas Geli i sopar maridat de tastets d’arròs servit al mateix celler Mas Geli.

Activitat familiar i PetFriendly (els gossos han d’anar lligats).

EN CAS DE QUE NO S’HAGI APUNTAT UN MÍNIM DE 2 PERSONES ABANS DEL DIA ANTERIOR A LES 12H DEL MIGDIA, ES PROCEDIRÀ A ANUL.LAR LA SORTIDA.

Publicacions

Completa la teva visita amb el meu llibre:

T’agrada com la Sandra explica històries locals i anècdotes de l’Empordà i els seus avantpassats? Sempre amb l’interès de transmetre allò que ha après i per a que no caigui en l’oblit, la Sandra emprèn una investigació sense precedents i de la que no se’n tenia constància escrita: l’economia submergida de l’industria surera. El treball domiciliari en la indústria surera va tenir un pes importantíssim on homes i dones van tenir el seu paper. Aquesta és la seva història parlada en primera persona.

No perdis aquesta oportunitat!

P.V.P.: 12,00€

Si el compres al reservar una de les seves rutes: 10,00€

Hi vols una dedicatòria? indica el nom de la persona a qui ha d’anar dedicat.

Mas Geli, Arrossars, Canals de rec, Mas Gelabert, Paisatge del PNMMBT

Que cal portar?

Anar ben calçats.
Portar un xic d’aigua per hidratar-se si cal.
Portar mascareta.
Passeig guiat de 5km aproximadament, tast de 3 vins de les Vinyes del mas Geli i sopar maridat de tastets d’arròs servit al mateix celler Mas Geli.
Activitat familiar i PetFriendly. 

Es poden portar gossos?

Si, l’activitat és PET FRIENDLY, però s’han de portar lligats.

El tastet serveix com a sopar?

El tastet inclou diverses propostes d’arròs, pel que, a menys de que no sigueu molt ganuts, equival a un sopar light.

Podeu enviar la vostra consulta a través del formulari següent.

Ruta enogastronòmica: Vinyes i Arrossars de Pals
Preu des de
65,00 Per Adult.
50,00 Per Menors de 13 a 18 anys
28,00 Per Infant de 5 a 12 anys
0,00 Per Menors de 5 anys
Afegeix visitants / connexions*
Adult.
65,00 Per Adult.
Menors de 13 a 18 anys
50,00 Per Menors de 13 a 18 anys
Infant de 5 a 12 anys
28,00 Per Infant de 5 a 12 anys
Menors de 5 anys
0,00 Per Menors de 5 anys
Extres
El meu llibre (*opcional)

Amb dedicatòria envia un correu a sandra@sandrabisbe.cat.

10,00 per Unit
Necessiteu ajuda per fer la reserva? Envieu-nos un missatge

Dades del viatge

  • Camins dels arrossars i Celler Mas Geli
  • Pals
  • 2:30H
  • 12
  • Català, Castellà, Anglès i Francès
CONTACTE
Translate »