Rutes Singulars

SOM CULTURA

A on: Begur i Llafranc

Juntament amb el PATRONAT DE TURISME GIRONA COSTA BRAVA, del qual en formo part, durant el mes de novembre celebrem el SOM CULTURA: propostes culturals diferents i úniques que tenen lloc només el mes de novembre a preus molt especials.

SOM CULTURA 
“Ruta literària Begur – Llofriu”
Turisme de Begur, Turisme de Palafrugell i SB Sandra Bisbe ens hem unit per oferir-vos un experiència literària on les emocions seran el pal de paller de l’activitat.

Durant 4 hores farem memòria d’autors i compositors que van ensenyar-nos a estimar el nostre Petit País a través de les seves lectures, pensaments, accions i/o cançons. 

La tria d’aquesta ruta, tan per la seva vinculació amb aquests dos pobles com pel seu llegat son Irene Rocas, Frederic Sirés, Josep Pla, Joan Vinyoli, Lluís Serrahima, Josep Pallach i Teresa Juvé.

Recorrerem els carrerons dels cascs antics de Begur i Llofriu i acabarem fent un vermut al restaurant Ca la Montse de Llofriu.

Preu: 14,00€ (menors de 14 anys gratuït)

Reserves: Oficina de Turisme de Begur. Places limitades!

Lloc
Begur i Llafranc
Durada
4 hores
Calendari
Mes de Novembre
Tipus de recorregut
Interior
Punts d'Interès
Begur, Llafranc
Observacions
Data tancada, consultar.
Interessos de la ruta:
Liz Taylor, Rod Hudson, Serrat, Carmen Amaya, Salvador Dalí, el Gitano de la Costa Brava, Tomàs Cervera, Cuixart, Kirk Douglas, Alfredo Landa, Arturo Fernandez, Lola Flores i molts d’altres!
Si vols més dades o tens dubtes, escriu-me:
Galeria :
SOM CULTURA
Acreditacions

Sóc guia de Turisme de Catalunya i Guia Acreditat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

CONTACTE