Rutes Singulars

SOM CULTURA

A on: Begur i Llafranc

Juntament amb el PATRONAT DE TURISME GIRONA COSTA BRAVA, del qual en formo part, durant el mes de novembre celebrem el SOM CULTURA: propostes culturals diferents i úniques que tenen lloc només el mes de novembre a preus molt especials.

SOM CULTURA 
“El glamur dels anys 60 a Begur i Llafranc”
Turisme de Begur, Turisme de Palafrugell i Sandra Bisbe Creacions ens hem unit per oferir-vos un paquet molt especial per reviure els anys 60 a Begur i Llafranc durant el matí .

Durant 4 hores recorrerem racons de pel.lícula i coneixerem històries fabuloses de grans personatges que van donar vida a la costa brava: Liz Taylor, Rod Hudson, Serrat, Carmen Amaya, Salvador Dalí, el Gitano de la Costa Brava, Tomàs Cervera, Cuixart, Kirk Douglas, Alfredo Landa, Arturo Fernandez, Lola Flores i molts d’altres!

Acabarem a l’Hotel Llafranc, seu de moltes d’aquelles grans festes, amb un vermut i al ritme rumbero del Grup El Ternura.

Reserves: Oficina de Turisme de Begur.

Lloc
Begur i Llafranc
Durada
4 hores
Calendari
Mes de Novembre
Tipus de recorregut
Interior
Punts d'Interès
Begur, Llafranc
Observacions
Data tancada, consultar.
Interessos de la ruta:
Liz Taylor, Rod Hudson, Serrat, Carmen Amaya, Salvador Dalí, el Gitano de la Costa Brava, Tomàs Cervera, Cuixart, Kirk Douglas, Alfredo Landa, Arturo Fernandez, Lola Flores i molts d’altres!
Si vols més dades o tens dubtes, escriu-me:
Galeria :
SOM CULTURA
Acreditacions
Sóc guia de Turisme de Catalunya i Guia Acreditat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
CONTACTE