Consell del mes

Cada mes us aconsellaré una ruta per fer i obriré una data per a que us hi pogueu apuntar individualment.
Places limitades!

Octubre

#BegurComedyFilmFest 2019

Coincidint amb el Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur, us proposo conèixer les pel·lícules que foren rodades al Begur dels anys 60 i…

OCTUBRE:

BEGUR DE CINE. Coincidint amb el Festival Internacional de Cinema de Begur, us proposo fer la ruta Begur de Cine, una ruta molt amena on es dona a conèixer les pel·lícules filmades i els actors i actrius que van visitar i/o establir a Begur.

NOVEMBRE:

SOM CULTURA I ESPECIAL CARMEN AMAYA. Aquest mes no puc més que recomanar-vos dues rutes. En l’Especial Carmen Amaya es commemora la data de la mort de la bailaora el 19 de novembre de 1963, on es fa una visita nocturna al seu mas. Només és fa un dia a l’any!

Coincidint amb el SOM CULTURA, cada any organitzo una ruta especial. Sorpresa!

DESEMBRE:

IRENE ROCAS, UNA LLETRAFERIDA DE LLOFRIU. Llofriu és una poble de pessebre, i al desembre us proposo fer la visita d’Irene Rocas visitant casa seva i el poble de Llofriu.

Anteriors:
JULIOL:

PALS: SUPERSTICIÓ, LLEGENDES I CREENCES POPULARS. Les nits de juliol són fantàstiques. Us proposo visitar el casc antic de Pals de nit per conèixer històries de superstició, llegendes i creences populars.

AGOST:

L’ÚLTIM ADÉU DE CARMEN AMAYA. Coincidint amb el Festival Homenatge de Carmen Amaya, us proposo de visitar casa seva, mas fortificat on va viure-hi i morir. Coneixerem la seva relació amb Begur i perquè se la va anomenar Filla Adoptiva de Begur.

SETEMBRE:

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI: Coincidint amb aquestes jornades, estrenarem la visita “Begur Intelectual”, un recorregut pel poble donant a conèixer les grans figures de la intel·lectualitat begurenca, juntament amb aquells qui es van sentir atrets i que hi acaben vivint.

Acreditacions
Sóc guia de Turisme de Catalunya i Guia Acreditat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
CONTACTE