L'últim ball de Carmen Amaya

L'últim ball de Carmen Amaya

Data: 08/10/2022
Hora: 11:00
Lloc: Begur
Carmen Amaya va viure a Begur des de 1962 fins a la seva mort, el 19 de novembre de 1963. Visitem la casa on va viure i hi va morir, i conèixerem el seu lligam amb la Costa Brava i Begur on va ser enterrada. I tal i com La Capitana acolllia a les seves visites, acabarem amb un petit refrigeri.
Preu: 20 €/Pers.
* Preus amb IVA inclòs
Participants:
Utilitzar una targeta regal
Indica la referència de la teva targeta regal i fes clic a "Comprovar"
Extres
Caixeta Carmen Amaya
Quantitat
5 €
Els admiradors de Carmen Amaya teniu la possibilitat de fer-vos amb una caixeta especial del pas de Carmen Amaya per la Costa Brava i Begur. Per una banda, disposeu d'un recull de cinc fotogràfies aères d'espais històrics del seu pas per Begur com dues de casa seva, una fotografia de la seva tomba al cementiri de Begur, el castell de Begur il.luminat gràcies al seu últim ball del 24 d'agost de 1963, i per últim, una de la seva platja preferida, la platja de Sa Riera. Tot aquest recull va acompanyat d'una ampolleta amb sorra gruixuda de la mateixa platja.
Fotografies Espais Carmen Amaya
Quantitat
3 €
Els admiradors de Carmen Amaya teniu la possibilitat de fer-vos amb una un recull de cinc fotogràfies aères d'espais històrics del seu pas per Begur com dues de casa seva, una fotografia de la seva tomba al cementiri de Begur, una altra del castell de Begur il.luminat gràcies al seu últim ball del 24 d'agost de 1963, i per últim la seva platja preferida, la platja de Sa Riera.
Total: 20
Comentaris