Passejada guiada pels arrossars amb la Guia Oficial Sandra Bisbe, MENÚ DEGUSTACIÓ d’arrossos creats per la xef Iolanda Bustos i maridats amb els vins del Celler Mas Geli, presentats per la seva amfitriona i enòloga Anna Pérez.
Just quan cau el sol i la llum ataronjada comença a il·luminar els arrossars, serem rebuts per la Sandra, emprendrem un passeig guiat d’una horeta pels arrossars i gaudirem de l’espectacle visual que ofereixen els camps inundats. El recorregut ens portarà de nou a Mas Geli on ens esperarà l’Anna per parlar-nos de les vinyes i el projecte familiar. Tot seguit, arribarem al celler on ens donarà la benvinguda la Iolanda per posar en boca tot allò vist en ruta. Entre glop i queixalada, seguirem amatents a les explicacions de la xef, la sommelier i la guia, contemplant asseguts la magnífica posta de sol.

L’activitat es duu a terme cada setmana de juny a octubre (excepte el mes d’agost).

L’activitat té una durada aproximada d’unes 4 hores.

Més info

Descripció detallada
ACTIVITAT A L’AIRE LLIURE, AMB GRUPS REDUÏTS, SOSTENIBLE I AMB PRODUCTES KM0

Sempre seguint la línia d’activitats a l’aire lliure, gaudint de la natura, sense presses i amb grups reduïts, creem l’experiència “Passejada enogastronòmica. Arrossars i vinyes de Pals”. El marc, com era de suposar, el nostre estimat Empordà. L’espai escollit: les vinyes i els arrossars de Pals entorn al Celler Mas Geli, un espai encantador envoltat de vinyes verdes tocades per unes esplèndides postes de sol.

SEMPRE ACOMPANYATS PER NOSALTRES TRES: TRES EXPERTES!
El projecte no podia ser més engrescador, cada una aporta els coneixements d'allò que més l'apassionen:

Sandra Bisbe i Lluís, guia acreditada del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter aporta la seva mirada particular del paisatge. A través de l’observació entendreu com es va formar la plana al·luvial del Baix Empordà, el perquè dels arrossars, el procés del cultiu de l’arròs, la història d’aquest cultiu i la seva gent.

Iolanda Bustos, xef experta en cuina botànica i productes de l’Empordà, aporta la seva sensibilitat culinària on les flors i la natura hi tenen un paper molt important. En aquesta ocasió, però, serà l’arròs de Pals el principal protagonista. La nostra xef ens obsequiarà amb un tastet variat de plats d’arròs, ens explicarà les diferents varietats que es cultiven a Pals i la cultura gastronòmica de l’arròs a l’Empordà.

I com no podia ser d’altra manera, Anna Pérez i Cansell, copropietària, sommelier i elaboradora vinícola del Mas Geli, ens farà d’amfitriona al Celler Mas Geli explicant-nos el projecte vitivinícola familiar i maridant amb encert cada un dels plats amb vins propis creats mitjançant l’agricultura ecològica.
A tenir en compte
  • Us recomanem anar vestits còmodament, anar protegits pels mosquits, portar un xic d’aigua si és un dia calorós, i una peça d’abrigar per quan cau la nit, donat que el sopar és en una terrassa exterior.
  • L'adreça de correu-e i el telèfon que ens doneu en la inscripció és molt important que estiguin actius perquè us enviarem informació detallada de l’activitat una setmana abans per correu-e, i si hi ha algun canvi d’última hora el mateix dia, us ho faríem saber per whatsapp al vostre telèfon mòbil.
  • La visita es farà en els idiomes que calgui. Parlo català, castellà, anglès i francès i miraré que tothom pugui seguir la visita intercalant els idiomes. Compartir és riquesa i no hi ha res millor que conèixer gent d’altres indrets compartint un mateix interès.
  • La visita es farà sempre que arribem a un mínim de 6 participants. En el cas de ser menys, es donen tres opcions: escollir un altre dia del calendari, o escollir una altra ruta, o retornar els diners.
Preguntes freqüents
  • Com hem d’anar vestits? Còmodament. Penseu que caminarem una horeta i llavors ens asseurem en una terrassa exterior. Per tant, cal portar roba còmoda i alguna peça d’abrigar per si al vespre fresqueja.
  • Ens hem de protegir del sol o dels mosquits? La ruta comença just quan cau el sol, per tant en aquesta hora el sol ja no és perillós. Pel que fa als mosquits, sempre és millor anar protegit.
  • On és el punt de trobada? En un punt de Pals. Una setmana abans de l’activitat us enviarem per correu-e tota la informació al respecte de la sortida, on hi consta també el punt de trobada.
  • S’accepten gossos? Si, però han d'anar lligats.
  • Per què us hem de donar el correu-e i el telèfon? El correu-e i el telèfon que ens doneu en la inscripció és molt important que estiguin actius perquè us enviarem informació detallada de l’activitat una setmana abans per email, i si hi ha algun canvi d’última hora, el mateix dia us ho faríem saber per whatsapp.
  • En quin idioma es fa la visita? Tothom és benvingut. Parlo català, castellà, anglès i francès i miraré de que tothom pugui seguir la visita intercalant els idiomes. Compartir és riquesa i no hi ha res millor que conèixer gent d’altres indrets compartint un mateix interès.


Testimonis

“Heu aconseguit combinar cultura, paisatge, gastronomia i enoturisme en una sola activitat sense que cap dels àmbits sobresurti respecte dels altres. Us felicito per aquesta iniciativa tan creativa i respectuosa amb el nostre entorn i per donar valor al territori!!
“Va ser una experiència entranyable i enriquidora, molt completa, passejada amb la Sandra pels arrossars amb comentaris històrics, econòmics i gastronòmics i després, un maridatge a la posta de sol al celler Mas Geli amb els creatius i saborosos plats de la Iolanda que ens va explicar diferents varietats d’arròs i preparacions, tot acompanyant-los dels grans vins del mas i les explicacions de l’Anna. Tot plegat una tarda magnifica i molt ben aprofitada”

Properes dates

No hi ha dates programades