RUTA MATINERA CARMEN AMAYA

Ruta a peu pels carrers de Begur per donar a conèixer el pas de Carmen Amaya a Begur. Començarem la ruta visitant casa seva on hi va viure a partir de 1962 fins el dia de la seva mort el 19 de novembre de 1963. Tot seguit començarem un recorregut a peu s'uns 3 km aproximadament visitant espais com l'església de Begur on s'hi va cel.lebrar el seu funeral, el Mirador Carmen Amaya on hi va fer el seu últim ball i el cementiri de Begur, on hi va ser enterrada.

Des del 2013 que cada novembre realitzo una ruta per recordar la bailaora i homenatjar-la. Carmen Amaya era una persona tan generosa que no podia marxar ningú de casa seva sense haver menjat o begut alguna cosa.  És per això, que seguint la seva tradicional generositat, aquesta visita és totalment gratuïta. A més a més, és per a mi un goig poder-la oferir dins el marc del Festival Carmen Amaya de Begur el qual vaig crear el 2017 amb el recolzament de l'Associació de Comerç i Turisme de Begur.


Punts d'Interès:
Casa de Carmen Amaya (Espai Mas d’en Pinc), Mirador de Sant Ramón, Església Sant Pere de Begur, Mirador Carmen Amaya i Cementiri de Begur.

Observacions:
Hi ha esglaons.

A meitat del recorregut es farà una parada de 15 minuts lliures al centre del poble per a que la gent pugui fer un descans, un café, una canya, fer alguna compra...

Properes dates

Data
Hora
Lloc
Preu
Places
 
Diu 19/11/2023
00:00
Lloc: Begur
Gratuït
Places: 15
* Preus amb IVA inclòs