L'Empordà i la Costa Brava


L'Empordà i la Costa Brava. Els empordanesos som gent que hem pogut gaudir de la natura en tot el seu esplendor, de paisatges de somni, de la tramuntada, de la brisa marina, de postes de sol increíbles, de la inmensitat del mar, de tardors plenes de color, de primaveres enlluernadores, d'hiverns suaus...  quina terra tan bonica! no podía haver nascut en un lloc millor. 

I per mi, no hi ha res millor que fer d’amfitriona a casa teva. Em fa molta il.lusió transmetre tot el que sento per aquest territori, explicar les històries viscudes per tota la meva gent, i en definitiva, compartir  tota l'herència que he rebut dels meus avantpassats i de la gent gran del meu poble. Vull mostrar-vos lo bo i millor de la meva terra.

El Paisatge - La Natura - Petjada Verda

Tenim un paisatge fantàstic del que en hem de tenir cura.

Col.laboro amb diversos grups ecologistes com SOS COSTA BRAVA, SALVEM LA COSTA DE BEGUR, NATURA LLIURE DE RESIDUS o @JOCAMINO_JORECULLO que lluitem per preservar la natura dins les nostres possibilitats.

Com agent del territori, intento mantenir nets els itineraris de les meves rutes, fent-hi neteges regulars.

Tinc cura de que els visitants que m'acompanyen no deixin petjada al seu pas, i així gaudir del territori sense malmetre'l.

Mantinguem la natura lliure de residus. És cosa de tots!

Les dones


Al llarg de les meves recerques he ensopegat amb històries impressionants de dones amb gran empenta, que malauradament la seva història no ha acabat arribant al gran públic. Personatges colpidors amb trajectòries per escriure’n un llibre.

D’aquí han sorgit diferents projectes en forma de visita guiada; llibres d'investigació com “Quan a totes les cases es treballava el suro”; comissariar l’exposició temporal al Museu del Suro de Palafrugell “Dones del suro: treball i societat” o lectures teatralitzades com “El pas de les hores” o “La rebel.lió de les dones”.