Et proposo fer els trams que em tenen el cor robat:

Des de Palamós a Calella de Palafrugell:
és un tram molt bonic, de 9 km i de dificultat mitja, que transcorre bonics camins de ronda que uneixen espais característics de la Costa Brava com són la Pineda d’en Gori i Cala Margarida, Cala Castell i el seu poblat iber, les singulars cales de Cala Estreta i el Crit, Cap Roig, i acabant a l’encantador poble pescador de Calella de Palafrugell. El recorregut és un puja i baixa suau, excepte el tram de la cala del Crit a Cap Roig, on es pugen 116m de desnivell. Durada: 4h aprox.
Del Far de Sant Sebastià a Tamariu: és un dels trams més salvatges de Palafrugell que uneix el mític Far de Sant Sebastià situat a 154m d’alçada sobre el nivell del mar amb la platja de Tamariu. La ruta que passa per llocs emblemàtics com Cala Pedrosa o la Bassa del Burro, te una durada d’unes dues hores. Són 8 km principalment de baixada, excepte la pujada des de Cala Pedrosa. Tot i la seva baixa dificultat, és un tram on els corriols són plens d’arrels que sobresurten i desnivells de pedra, que pot dificultar el seu pas als caminants que no estiguin acostumats.

El camí d’Es Quinze: tram de baixada del centre de Begur al mar, seguint un dels camins més antics de Begur i que conserva una gran bellesa. El primer tram transcorre pel camí d’Es Quinze, ocupat per un alzinar vell. El sender continua el perfil de la riera d’Es Quinze, arribant a la cala d’Aiguafreda. L’últim tram seguim el camí de ronda fins acabar a la cala de Sa Tuna, paisatge preferit de Catalunya. Durada de l’activitat: 1 hora i mitja.

El camí de l’Aigua: tram de baixada seguint l’antic Camí de l’Aigua que uneix el poble de Begur amb la platja de Sa Riera. És un camí molt singular per la combinació de vegetació de ribera i de bosc mediterrani concentrat en diferents etapes del camí. També es pot veure vestigis de la indústria de l’aigua com pous, cisternes, deus d’aigua i un molí. Al final de la ruta, es fa una descoberta de la platja de Sa Riera i el seu passat mariner. És un recorregut d’uns 3 kms. Durada aproximada de l’activitat: 1 hora i mitja.

Lloc:
Palamós, Calella de Palafrugell, Tamariu, Begur


Observacions:
Calçat còmode

Màxim pax: 25
Horaris:
· Matins de 8h a 14h
· Tardes de 16h a 20h
Preu: 140€ (fins a 10 pax)
De 11 a 15 pax: 150€
De 16 a 20 pax: 160€
De 21 a 25 pax: 170€
* Preus sense IVA

Properes dates

No hi ha dates programades